Omzien met Wout

Omzien met Wout

Wout Boekeloo legt middels een interview uw levensverhaal op film vast. Bijvoorbeeld als u op een kantelmoment in uw leven staat: bij de viering van een kroonjaar of huwelijkslustrum of als u met pensioen gaat.

Een ander moment voor een gefilmd levensportret kan zijn als u aan het laatste deel van uw leven begint of als u de behoefte heeft om eens om te zien en/of vooruit te kijken.

Door uw verhaal op camera vast te leggen zien u en uw dierbaren betekenis van uw levenspad.

 Het gefilmde portret maak ik op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, op uw werk, of op een willekeurige andere plek.

Het resultaat

Het resultaat is een blijvende, tastbare herinnering op het internet en/of DVD voor zowel u als voor uw dierbaren. U krijgt een unieke, beveiligde code om uw film via het internet te zien op uw computer, tablet of smartphone.

De kosten

De kosten van een gefilmd interview (inclusief voorgesprek) zijn € 1475,- inclusief btw. Voor dit bedrag krijgt u 2 DVD’s en een unieke, beveiligde toegangscode voor vertoning op het internet. Indien gewenst kunnen foto’s  toegevoegd worden aan het gemonteerde levensportret voor de meerprijs van € 75,- (incl. btw) per uur.

 

 

Toegangscode

Met uw unieke code bepaalt u zelf uw ‘publiek’. Met de code krijgt u toegang tot het filmportret op het internet. Als u dat wilt kunt u de code delen met uw familie (of anderen) zodat ook zij de de film waar ook ter wereld kunnen bekijken.


Voorbeelden

Jacob Bogaart, pianist

Jacob Bogaart vertelt over zijn opleidingen als pianist in Salzburg, Rome en Parijs. Hij speelde als solist met dirigent Ernest Bour, met wie hij alle

In gesprek met Tao-kenner Jaap Voigt

Filmmaker Wout Boekeloo sprak uitgebreid en zeer persoonlijk met leraar en Tao-kenner Jaap Voigt over zijn visie en persoonlijke leven. Over ‘Verdwalingen in onze tijd’,