Omzien met Wout

Omzien met Wout

Wout Boekeloo legt middels een interview uw levensverhaal op film vast. Bijvoorbeeld als u op een kantelmoment in uw leven staat: bij de viering van een kroonjaar, of huwelijkslustrum als u met pensioen gaan of aan het laatste deel van uw leven begint…

Door uw verhaal op camera vast te leggen zien u en uw dierbaren betekenis van uw levenspad.

 Het gefilmde portret maak ik op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, op uw werk, of op een willekeurige andere plek.

Het resultaat

Het resultaat is een blijvende, tastbare herinnering op DVD voor zowel u als voor uw dierbaren. Ook krijgt u een unieke, beveiligde code om uw film via het internet te zien op uw computer, tablet of smartphone.

De kosten

Het maken van een gefilmd interview inclusief voorgesprek kost € 1495,- inclusief btw. Voor dit bedrag krijgt u 5 DVD’s en een unieke, beveiligde toegangscode.

Toegangscode

Met uw unieke code bepaalt u zelf uw ‘publiek’. Als u dat wilt kunt u de code delen met uw familie (of anderen) zodat ook zij de de film waar ook ter wereld kunnen bekijken.

Voorbeelden

In gesprek met Tao-kenner Jaap Voigt

Filmmaker Wout Boekeloo sprak uitgebreid en zeer persoonlijk met leraar en Tao-kenner Jaap Voigt over zijn visie en persoonlijke leven. Over ‘Verdwalingen in onze tijd’,